НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 1302700 Картинка 4797392 Картинка 1388816 Картинка 2887750 Картинка 8975110 Картинка 4676793 Картинка 4410967 Картинка 12088392 Картинка 8042851 Картинка 5636510

НСА и фитнес верига NEXT LEVEL сключиха договор за сътрудничество

Публикувано на 17 юни 2024

Национална спортна академия и една от най-динамично развиващите се вериги от фитнес клубове – Next Level ще си сътрудничат в съвместни дейности, насочени към промотиране на активния начин на живот и системната двигателна активност. Визията за партньорство очертаха проф. Красимир Петков, ректор на НСА и Цветелина Трендафилова, изпълнителен директор на Next Level, с подписването на двустранно споразумение за сътрудничество.

Договорът предвижда изпълнение на дейности в областта на образованието, квалификацията и реализацията на кадри, подготвени чрез учебните програми на Национална спортна академия в сферата на спорта, спортния мениджмънт, уелнес и СПА индустрията, кинезитерапията и туризма.

Ректорът проф. Красимир Петков сподели, че специалистите на Академията са изключително търсени за работа в компании, които се стремят към високо ниво на предлаганата от тях услуга. Специалистите, завършили обучението си в НСА са напълно готови да посрещнат изискванията на потребителите за индивидуален подход и ефективни спортни занимания. Тренировките трябва да се провеждат само от квалифицирани специалисти, за да се избегне травматизма, подчерта ректорът на НСА. 

От своя страна изпълнителният директор на Next Level - Цветелина Трендафилова благодари за положеното начало на съвместното сътрудничество и изрази отличните си впечатления от професионализма на специалистите, завършили НСА. Опитваме се да вдъхновяваме и да мотивираме хората да се занимават с повече движение и физическа активност, заяви Трендафилова и подчерта, че компанията оценява Национална спортна академия като стратегически партньор в осъществяването на тази мисия. 

Съвместно с Кариерния център към Академията ще бъде организирано провеждането на учебно-методически и стажантски практики на студенти от НСА в Next Level, като компанията, в качеството си на работодател, ще предоставя информация за свободни позиции, подходящи за професионалната реализация на подготвените от НСА спортни специалисти.

В срещата от страна на НСА участваха също доц. Христо Андонов – зам.-ректор на НСА, доц. Иван Сандански – ръководител на Кариерния център, проф. Валентин Панайотов – ръководител катедра „Тежка атлетика, бокс, фехтовка и спорт за всички“ и Валентин Добрев – директор „Административно-стопанска дейност“. Като представители на Next Level присъстваха Андрей Георгиев - оперативен директор, Ангел Караиванов - спортен мениджър и Паулина Пенчева - маркетинг мениджър.

 
 


 
Facebook Twitter Share